miercuri, 13 februarie 2013

Suflu nou

Dupa o pauza de un an, atat de concurat serios cat si de scris aici, revin pentru ca lucrurile devin iar interesante. Poate ar fi fost interesant sa relatez si din perioada in care aparent nu s-au intamplat prea multe, dar n-am putut, nu am avut resursele necesare, si imi cer scuze draga Luminita :)

Ca o mica explicatie pentru ce s-a intamplat anul trecut nu pot spune decat ca am avut o iarna neagra si cand am iesit din negura deja era prea tarziu pentru orice incercare serioasa de a-mi depasi limitele in 2012.
Asa ca 2012 a fost un an de redescoperire, invatare si introspectie, care m-a adus in momentul actual mai motivat si mai pregatit ca niciodata.

Daca nu m-am omorat cu sportul, in schimb au fost multe schimbari majore pe alte planuri, m-am facut om serios cu familie, m-am mutat, am schimbat ce nu mergea la job.
Concursuri au fost, dar majoritatea fara target, doar pentru placerea de experimenta (Ciucas 100km), pentru a simti ca nu am lasat-o moale de tot (Halfironman Oradea), pentru prieteni (cros Ecomaraton) si pentru jumatatea mea mai buna Claudia (Maraton 7500).

Imi propun ca pe viitor sa mai am ani de-astia de reincarcare si de redirectionare a energiilor catre alte lururi importante din viata. Si chiar daca nu imi propun, tot se va intampla. Unii pot sustine obsesia unei singure pasiuni atat de devoratoare ca Ironman-ul ani la rand, eu am invatat ca nu.

Dar cel putin anul asta simt ca o sa ma tina combustibilul.

Train smart!

7 comentarii:

  1. Bine ai revenit si mult succes la tot ce ti-ai propus anul asta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. uuuu a revenit Sergiu! Bafta in toate proiectele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am fost plecati la schi si abia acum am vazut ca ai revenit.
    Imi place sa citesc blogul tau pentru ca esti unul din putinii sportivi care-si pune intrebari si cauta raspunsuri.
    De fapt, dupa o perioada de cautari, ai luat startul in cea mai importanta cursa a vietii tale, impreuna cu Claudia. Va doresc din suflet sa va bucurati din plin de ea, sa va tineti de mana ca la Bucegi 7500, sa va asteptati unul pe celalalt - cand unul din voi a obosit. Bineinteles ca vor aparea si "oboseala, crampele, tentatia de a te opri", dar acum stiti si voi ca trebuie sa terminati cursa cu seninatate si bucurie. Si credeti-ma, MERITA!
    Mereu vom fi pe margine sa va incurajam in calitate de "sportivi putin mai experimentati".

    RăspundețiȘtergere